Att lämna landet, och andra spekulationer

20.08.2014 kl. 20:47

Har världens sämsta paikkor (längst bak! på allvar! varför!) till morgondagens keikka på Finlandiahuset. 

Men det lönar sig att komma ihåg att jag a) har sett dem på intimare håll b) har inte så stor skillnad, bara jag får höra dem live igen och c) har inte varit i H:fors sedan ööö januari? Så allt är riktigt OKEJ.

I morgon ska jag också köpa Peppes bok och hallå, hon intervjuas på Akademen 22.30. Hur bra som helst!

I andra nyheter: i morgon får jag kanske veta om jag blir arbetslös om några veckor. Hela branschen har det svårt, och hjärtat blöder för allihopa (men jag klarar mej alltid för jag bakar så satans goda bullar så man har ju en back-up plan liksom!)

Framåt!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Oj vad roligt att du skriver! Tyvärr blir man väl inte rik på att blogga i SvenskFinland. Håller verkligen tummarna att allt ordnar sej för dej.
Känns helt otroligt för mej men jag dejtar för första gången på evigheter. Heja oss!
ansan19.11.14 kl. 21:52

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av