Min familj och andra djur

19.08.2014 kl. 14:54

Har glömt att kisimyra för det har varit minst sagt bråttom i nuet. Här följer strategiska mått, statistik och en snabbkurs över det gångna ööö halvåret, typ, eller någå. Saldo:

 

1. Får fortfarande betalt för att skriva varje dag, vilket är synnerligen absurt och oerhört roligt. Fortsätter tills nån säger att jag ska gå hem, kanske ingen håkar?

 

2. Kisibarnen trotsar och är allmänt ljuvliga. Till vår skara har nu sällats random grannbarn som kommer och går, och livet i neristan är ganska stabilt för att inte säga färgsprakande. Men jag har inte städat ännu.

 

3. För en tid sedan pratade jag omkull världens sexigaste man och nu är han min pojkvän,tror jag åtminstone (motvilligt! haha! stackaren!). 

 

4. Jag har inte varit utanför kommungränserna på ett år, förutom på någon enstaka jobbutfärd. Och fast ingen kanske tror mig så har jag inte saknat någonting i livet. Utom kanske förståndet, men jag har börjat inse att det kanske är en lost cause, så att säga.

 

5. Är helt helvetes pank men en jävel på att trolla och blev dessutom en sjuhelvetes kock mitt i alltihopa vilket ju var en trevlig överraskning. Så man är liksom tjock, glad och ganska gullig (lite ettrig ibland, det hör till territoriet).

 

6. Har fortfarande ingen jävla aning om hur livet ser ut om en månad men här kommer det bästa: allt ordnar sig, och allt blir bra. Jag är äntligen, äntligen nöjd och belåten med stunden jag lever i.

Så ska det fotas varje dag, saknar man intervjuobjekt använder man båånen som anonyma statister. I går tvingade jag dem att gå över gatan, anonymt, 4 gånger tills rätt bild dök upp. 

Bra, kisarn!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av