Det spännande livet

02.01.2014 kl. 17:47

Fick en ny kollega i dag. Jag skulle ju kunna påpeka att vi var pök-kompisar på adertonhundratalet men i stället berättar jag att det är riktigt kiva, eftersom han faktiskt är en barndomskompis.

I andra nyheter har en katt bajsat någonstans i min lägenhet men jag har inte lyckats lokalisera det (det är protestbajs eftersom jag var på donet i dag och tydligen ska jag då inte få vara borta hemifrån alls).

Såna nyheter från mina hektar! Uppföljning utlovas kanske till sommaren, eller så inte för man vet ju inte. Kanske det händer något först till jul.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Åh livet, livet. Låter spännande.
håkan04.01.14 kl. 14:41
Vi har lyckats lukta oss fram till vilket rum det är som luktar kattskit men vi hittar ändå inte klöntarna. Man tycker ju att det inte skulle vara så svårt men jag börjar på riktigt tro att katten har lagt en osynlig korv.
Yessica07.01.14 kl. 10:17
Hahahaaa... det där var kul att veta. Och tänk om han från artonhundratalet läser din blogg :-)
Carita10.01.14 kl. 15:52

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av