Höstsaldo (note to self)

26.10.2013 kl. 09:05

Uppdatering (så att jag själv kommer ihåg det här sen nån gång) (inte i viktighetsordning obs obs)

1. Älskar mitt jobb. Det blir inte så bra alla gånger, men andra gånger blir det riktigt lyckat och jag har äntligen lärt mej att det där med självspäkning inte leder nån vart.

2. Äääälskar mina barn. Vi har det sjukt roligt och mysigt och trots att man ibland är lika fräsch, kreativ och charmig som en (gammal) disktrasa älskar dom mej lika mycket tillbaka. På delad första plats: baka och pyssla. 

Fotnot: har till och med officiella papper på att jag är en Ovanligt Lyckad Mamma. Suck it.

3. Äääälskar min kropp. Alltså inte sådär att jag tycker jag är het, men den fungerar och är frisk och mår bra. Och tack gudarna att jag inte är besatt av hur den ser ut och bloggar om mina valkar med foton. HRRRR.

4. Ääääääälskar JULEN. Paxade julpyssel-reportaget i julbilagan på donet, samt lite annat julkul. Är i himmelen!

Sen kan man inte sätta huvudet i sanden, livet bjuder även på sorg och smärta. Det ska man vara tacksam över, för då lär man sig ett och annat:

- 1. Vet inte vad jag kommer att göra efter årsskiftet. Men det ordnar sig väl? Allt ordnar sig.

- 2. Har femhundra bekanta men inga vänner. Men den goda sidan är att jag inte blir sårad eller utsatt för galna fyllon längre. Det är värt lite ensamhet!

- 3. Exet har hittat en ny och hur glad jag än är för hans skull gör det ändå ont där inne i hjärtat nånstans. Men det är väl helt normalt?

-4. Ninni Bejs* äter sladdar så till den milda grad att proppen just for och halva huset är utan ström. Underligt att hon inte har brunnit upp, och i dag köper vi a) eltejp och b) skoputs att smeta på sladdarna. 

* Ninni Bejs är en fin kanin

BILD UTEBLIR pga jag vill inte.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
En fin höst du har!
håkan26.10.13 kl. 12:21
Jo, nå det är nog helt fast i inställningen ;)
26.10.13 19:47
Finemang!...förutom detdär me kaninen...
Snede31.10.13 kl. 11:39
Är också väldigt ensam. Känns nog jobbigt nu när jag annars är lite nere som jag brukar vara under den mörka tiden av året.
Är psykiskt sjuk och då försvinner alla sk.vänner. Har ändå en familj som finns där. Så du är inte ensam om att att ha erfarenhet av falska vänner.
Mår du dåligt är du ganska ensam fördomarna mot psykiskt sjuka är fortfarande många.
ansan07.11.13 kl. 19:14

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av