Två veckor i ett nötskal då

02.09.2013 kl. 21:58

Allt är bra. Egentligen är allt riktigt bra.

Jag klåpar vidare men åtminstone får jag ganska ofta helt bra resultat. Och feedback. Alla dagar är inte perfekta men barnen har det helt superkul och njuter av varje vaken sekund (antagligen de sovande sekunderna också, då jag inte har hört annat än fnitter vid 645 då klockan ringer), jag ÄLSKAR! att gå på jobb varje dag och trots att jag inte alltid vet vad jag håller på med så tycker jag innerligt om det jag jobbar med och kollegerna på redaktionen.

Ajjo, och så har vi en ny liten kanin som heter Nini Bayouse (uttalas Ninni Bejs, inte då alltså mitt namnförslag). Hon är tills vidare ratad av Monsieur Púpú von Bunbuns, men det kan ta upp till ett halvt år före två kaniner blir kompisar så det är lugnt. Hon hänger i buren på dagarna och på kvällarna har hon fritid i vardagsrummet. Hon är SÖT.

I övrigt har jag ett liv utan tjat, gnäll och otrevliga människor. Till och med mina intervjuer, möten och butiksresor har varit 100% härliga på sistone, och jag tackar nu bara livet för de positiva förändringar som har skett trots en kavalkad av negativitet för en tid sedan.

Det var Púpú som fotade så det blev suddigt. Sorry.

Framtidsplanerna inkluderar huvudlöss, då några barn på flickornas skola tydligen har lyckats inleda det årliga projektet. Härtills har vi undvikit nedlusning, men det lär vara så gott som omöjligt i en större skola.

Woohooo!

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Aj aj vad jag längtat efter att höra från dig. Och bilden är ganska bra. Inte är P. v. B. helt dålig med kameran. Måste du inte annars intervjua mig någon dag så att vi bara måste träffas? Kanske en låååång och komplicerad intervju som går ut på att du och jag måste tälta tillsammans i långa tider. Vi kan diskutera Platon och rymdplankton och annat om är viktigt för Lovisaborna!
Anne03.09.13 kl. 17:47
Jo alltså jag har redan planerat in en juttu med dej, den kommer dessvärre att ta 15 dagar att utföra och måste göras i Goa. Något om östnylänningar och vikten av yoga för Lovisabor, utveckla please!
03.09.13 23:08
Mycket bra att du har fått universum på din sida igen! Nini B. är söt, och det ska nog fixa sej mellan P von B, och Nini förr eller senare.
Nina03.09.13 kl. 21:52
Jo det gör det nog, man ska inga håsa som pappa alltid sade!
03.09.13 23:09
Nej där är ju vår artikel i ett nötskal! Chefredaktören går SÄKERT med på detta GENAST! Fast han kommer att tycka att 15 dagar är helt för kort tid.
Anne04.09.13 kl. 21:33
Förhandlade i dag, vi får vara där tills vi har klurat ut livets mening. Vi är ändå så nära! Har du passligt imorgon så kan vi åka, have your people call my people!
04.09.13 21:53
Ååh Nini!! Såå fin! Har kaninerna rykt ihop eller bryr sig Púpú inte alls bara?
Fridas Djurblogg04.09.13 kl. 22:11

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av