Banala låttexter del 1 (fri översättning)

Här sitter ja i fyllan helt söndrig vid ett gammalt piano
Försökandes komma ihåg nåt från i morse ja vet int
För en spritflaska den sitter fast i mitt huvu
och nån brud gav mej mardrömmar, jag tror hon e i min säng ännu
medan ja drömmer om filmer dom int gör om mig när ja e död.

Med en stålklädd knytnäve vaknar ja och hånglar med morgonen
O nån musikkår håller sin egen takt i min skalle
Medan vi pratar om alla saker ja längtar efter att tro på
Om kärlek och sanning och
va du betyder för mej
Och sanningen är bejbi, du e allt ja behöver

Ja vill lägga dej ner på en säng gjord av rosor
För ikväll ligger jag på en spikmatta
Jag vill vara lika nära som den helige ande
och lägga dig ner på en säng gjord av rosor.

WTF betyder det?

02.02.2012 kl. 11:25

Newsflash

Det ÄR vinter.

Det finns nog ingen som läser nånting som bryr sig om det står -22.7 eller -23.1 eller -19.2 på just din termometer. Det är inte en tävling, och ingen kan vinna.

Sign. nästa år kommer den igen! Ungefär samma tid på året!

EDIT: på min termometer står det -22.5 ute och 17.1 inne. Jag ändrar mej. Det ÄR en tävling, och nån kan vinna (det blir säkert jag)! Man får inte ljuga.

DISCLAIMER: detta är inte ett väderinlägg, det är en tävling. Man kan vinna glass!
02.02.2012 kl. 10:04

Angry myran

Fick fel-i-huvu-dagarna och skickade en insändare till Höblän just...
hahaha, gissar att dom inte publicerar den men om dom gör det lovar jag att bli ett lika störande (fast mer kärleksfullt) element än Fred-vad-han-nu-heter på debattsidorna.Puss och kram!
31.01.2012 kl. 10:52

Behöver hjälp med trista grejer

Ni är ju smarta, fiffiga och allmänt bra och sådär. Nu behöver jag hjälp!

Kan någon hitta en firma på nätet som erbjuder följande: städning och tömning av dödsbo? Annors skulle det vara ganska helppo nakki, vi har ju Kenneth och alla möjliga här, men problemet är att firman ska finnas i Zürich, Schweiz. Jag behärskar varken schweizerdeutsch eller något annat av de aktuella språken, och jag behöver verkligen få tag på nån som gör typ ALLT.

Tack på förhand,
eder alltid lika tillgivna
Kisimyra
27.01.2012 kl. 11:03

Diabetes

...jag insåg ju nog att diabetes inte var mitt främsta dilemma i fjol i marienbad.

Men jag uppskattar läsarens "kånsörn"!

Nu tänkte jag utmana hela svenskfinland, eller min läsare: om någon ämnar typ gifta sig, eller göra NÅGOT ANNAT än begravas, vill jag hemskt gärna ha en inbjudan. Jag är nämligen hurja trött på att borsta håret inför begravningar. Det vore hejsans kul att fira något annat än de sälla jaktmarkerna, för omväxlings skull.

24.01.2012 kl. 23:23

Polyper

Skrattade just så frenetiskt att jag slog näsan helt jättehårt i sängkanten. Skippar den här gladhetsfasen, det är helt för farligt att vara lycklig.
24.01.2012 kl. 12:06

Whoop?

That's it, jag måste återvända.

Det är spännande tider vi lever i! Har haft en time out i ungefär ett halvt, eller ett, eller kanske ett och ett halvt år nu.

Nu är jag nog helt färdig med min lilla rundvandring i "vad-fan-är-det-för-mening-med-det-HÄR-då"-landia. Jag är trött på att vara sjukskriven. Trött på att vara trött. Och jag orkar verkligen inte längre tänka att allt det här är mitt fel längre.

Gissa vad?

I dag är jag glad.

Tänkte att jag skulle fortsätta på den linjen några år framöver.

Peace!
23.01.2012 kl. 21:56

Well then!


07.01.2012 kl. 11:18

Will you recognize me?

Gott nytt år. Jag önskar dig kärlek och medkänsla!
04.01.2012 kl. 00:34

Heimlaga

Har fyllt dagarna med att tillreda en massa supergodis som jag ska försöka tråka på julmarknaden i Lovisa nu på lördag, samt bundit krans på krans på krans som även de kommer att vara till salu för en billig liten peng.

Skeppsbron, 10-16 på lördag! Min faster säljer sina stickasockor för att få rum i skåpet så hon kan sticka nya, jag säljer godis för att jag inte ska behöva äta upp allt själv för då får jag säkert diabetes.

Nu bär det av på läkargranskning. Jag är övertygad om att jag är döende i någon mycket spännande åkomma! Någon av de där som brukar figurera i House. Tippningar i kommentarfältet!
08.12.2011 kl. 08:21

Liemannen

Det blev ett trist avbrott igen.

Min söta kusin gick bort på måndagen, en timme efter att hennes mamma och jag anlände från flygfältet till hennes sjukhusbädd.

Hon blev bara 43 år gammal. Nu har hennes mamma mist sin enda bror och sin enda dotter inom loppet av 4 månader. Det finns ju inga ord för att trösta, så jag försöker bara ordna och fixa med praktiska grejer och köpa choko och kramas och sånt.

Och om någon blir sjuk så ta inte illa upp om jag inte kommer till sjukhuset. Jag börjar nämligen befara att jag är dödens ängel - helt kiva att kunna ställa upp, och inte har jag något obehag inför döden, snarare tvärtom: det är helt lika mirakulöst som födseln, bara oändligt mycket sorgligare - då det börjar bli någon slags epidemi på dödsbäddsnärvaron.

Håll om dem du älskar innan det är för sent.
28.11.2011 kl. 21:33

Tack!!!

Åh, TACK bloggjury för den här - jag är alldeles begeistrad, förälskad och lycklig. Vilken fantastisk blogg!!!

The Kasper Stromman Design Blog!
17.11.2011 kl. 11:41

Orimliga kravJag blir så himla osäker ibland.
17.11.2011 kl. 11:13

Suppleanten kuittar

Vad är det för vits att vara den enda styrelsemedlemmen i ett bolag som fortfarande är vid liv då man inte har någon rätt att bestämma någonting - den enda som får skriva under papper är ordföranden, men det är ju lite SVÅRT då han inte FINNS MED OSS längre. Hallå!

Jag tror att jag just nådde min gräns där mina "voimavaroja" tar slut. Vad gör man då? Äter choko? Säger "OHM"? Lägger sig ner och avlider en smula? Rakar av sig håret? Matvägrar?

17.11.2011 kl. 10:20

Trista resor

Och så är nästa resa till långtbortistan bokad. Kunde ju vara kul, i och med att resmålet är en riktigt trevlig stad, men vi tillbringar våra dagar på sjukhuset bland pipande maskiner. Det ser inte riktigt bra ut nu för vår lilla familj, håll nu bara alla tummar och tänk positiva tankar för att det här ska sluta på något bra sätt.Jag fotade inte för att det var skojigt, utan för att patienten vägrade tro att det var ett äkta sjukhus just den dagen så det behövdes lite lugnande bevis :(

Roligt dock är att jag hittade en barnbok i bibban som handlar om PIMPI - VÄRLDENS BÄSTA PINGVIN. Blev så förtjust att jag spontanglömde att fota den. Inte heller lyckades jag låna den eftersom jag visste att bibbakillen skulle genomskåda kisimyrans modus operandi.
16.11.2011 kl. 12:32

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av