Slayer och sånt

Yngsta barnet kräver flera gånger per dag att få lyssna på svansjön.

Alltså den där biisin av Tchaikovsky.

Nå hellre det än Muminsången!

28.02.2013 kl. 16:34

Ursäkta att jag bläkta

Kära du,

om 12 timmar är det helt, fullkomligt, absolut officiellt VÅREN 2013.

Goddamn!

28.02.2013 kl. 12:21

Archives, party edition

Hittade en fin bild som visar att livet är inspirerande. Alla är riktigt nöjda med hela situationen!

26.02.2013 kl. 12:14

Mördarskor

Drog just lipat i matbutiken då mina stövlar (WTF?) fastnade i varandra? Händerna fulla med kassar som jag förstås då inte förstod att släppa och där låg man nu sen och sprattlade.

Tyvärr överlevde jag.

Edit: kanske jag kanaliserade den där skådisen som drog lipat på Oscarsgalan i natt, det sku förklara saken.

25.02.2013 kl. 19:17

Diskusspy-trådarna

Jag gjorde det IGEN, skrev en helt oskyldig kommentar (som inte ens var en kommentar, utan helt enkelt en länk till statistik) under en artikel om vargar på höblä-webben och DIREKT kommer nån och får fel-i-huvu-dagana på mej.

HJÄLP, jag behöver PAPPERSTIDNINGAR nuuuu för dom där diskussionerna är inte diskussioner, dom är The Fields of Argue. The Board of Universal WTF. Och det är typ bara jag (idiot) och Thomas Illman som loggar in med våra riktiga namn.

Varför är alla så ARGA? Kan just se hur aopeihe41 och 3dcsgioe hoo kastar sina kaffekoppar i väggen varje dag då UGISJE98 har skrivit något irrelevant som borde raderas för att det är KURIOSA UTAN NÅGON PROVOKATION och sånt får inte finnas i en TRÅD.

Sign. Need intervention/no internet

19.02.2013 kl. 00:48

Nyhetstorkarumpan

Det är riktigt tråkigt att kakka nuförtiden. Om nån känner sig riktigt kiva och vill ha en puss, kan du ge en "kompisprenumeration" (Hbl, ÖN eller Bbl) åt mej. Jag har helt på riktigt inte råd med prenumerationerna längre och var tvungen att säga upp dem (fast jag tror jag ännu har Bbl, men den prenumerationen var till en kompis så den kommer inte hem till min låda).

Jag håller på att avlida och krevera totalt då jag antingen måst släpa mej till bibban och läsa (nackdelar: man får inte ligga på golvet och man har inget att elda i brasan med sen efteråt, plus hej mojn, kakka-dilemmat) eller nöja mej med webb-nyheter (nackdelar: kommentarerna och kommentarerna, och så är utbudet ju mycket litet, och så prasslar det inte, och man kan inte bränna upp förargliga insändare, och så var det kommentarerna).

Åtminstone Östra har just nu ett kompis-erbjudande, så om du prenumererar på den, snälla snälla rädda min allmänbildning och mitt morgonkaffe*. Jag saknar mina tidningar!

Du får många pussar! Eller cupcakes, välj fritt!

 

 

*morgonkakka

18.02.2013 kl. 20:12

Strömsölakan

Det här har jag sysslat med i dag:

15.02.2013 kl. 13:52

Betydelsen av rinnande vatten

blir alltid större när man har glömt att sätta tvättmaskinens avloppsslang i vessabyttan och märker det när centrifugeringen är klar.

Mitt sexy, sexy liv.

14.02.2013 kl. 20:43

Antidepressiva mirakelkuren

Du blir inte besviken. Där vid 1:20 kisade jag i byxorna, kan inte sluta titta på dom här skrikande typerna, bahahahaha!

14.02.2013 kl. 19:33

En sidlänges hyllning till Radio Pleppo

Äldsta barnet, 5 år, kommer fladdrandes från pianot med ett papper:

"Mamma, vad är det här för sång?"

"Det är Beethoven, öhhm, Beethovens..."

"FAVORITFRUKT???"

(Om du inte är bekant med Pleppo-sketchen ifråga är du a) inte allmänbildad och b) kulturellt utmärglad.)

Samtidigt marscherar yngsta barnet, 5 år, på stället, iklädd en brudklänning, och rop-sjunger "ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH DING DONG" om och om och om igen.

Banananaaa!

14.02.2013 kl. 19:22

Ei barabeenejä

Man tycker att om nån betalar multum för en tv-reklam kunde dom nu åtminstone uttala saker lite pättre. Men det är inte mitt största broblem i dag:

jag har ingen säng. Sover på golvet. Det känns lätt snusmumrikigt och inte sådär hemtrevligt bestående, så nu far jag till IKEA och hoppas dom låter mej betala in natura för inte har jag någå pengar heller.

FPA, IKEA. Vilka andra VERSALFIRMOR ska jag deala med i dag? Det blir nog VISA.

12.02.2013 kl. 12:45

Kela nu lite

Alla som har behövt göra något alls med FPA vet hur kråtåt det är att fylla i blanketterna rätt. Man tror att allt stämmer men 2 veckor senare får man tillbaks hela skräpet på posten och det blir en ond cirkel som tar ca. 5 år att ta sig ur.

Masokisten i mej fick för sej att söka jobb på FPA (hej, man måste ju jobba) men deras ansökningssystem är helt GALET. Om du har tråkigt, registrera dej på FPAs sidor och försök ansöka om ett jobb som kundrådgivare. DET ÄR HELT OMÖJLIGT. Det är elektroniskt, det är på engelska (why?) och varför får man välja att man vill jobba på fabrik i plastindustrin? På FPA?

Det hela kommer att sluta med att jag i misstag skickar en (bindande) ansökan om en permanent och odiskuterbar position som bussborstare i Uganda. FÖR DET ÄR LIKSOM ETT ALTERNATIV.

Sign. Unemployed 4-evah

12.02.2013 kl. 11:57

Spökbloggen

Ibland när jag hör en ambulans i fjärran slår det mej att den kanske är på väg till mej.

Jag menar, hur ska jag nu kunna vara säker på att nån inte just hittade mej livlös på terassen? Säg mej det. Tänk om jag är död men inte förstår det själv. Lite sådär som i The Others.

Sen flyttar nån in i min lägenhet och jag fattar noll och blir helt tokig.

It's a fine line, folks, it's a fine line.

08.02.2013 kl. 16:28

Huj

Vad DÅLIG jag har blivit på att sälja mej själv. Skrev just en ansökan till ett jobb jag VILL HAAAA och konstaterar såhär en minut efter "send" att det nu var den blygsammaste Anna som någonsin har funnits det.

SKÄRPNING KISARN! Du kan göra vad som helst. Så det så. Sluta fåna dej nu. OK? OK!

Note to self: upprepa det där nu 7800 gånger före du skriver nästa ansökan om du öht vill få ens en intervju EVER. Du din skållade dåre.

Och läs din blogg! Speciellt det här inlägget! Skärp dej! Puss!

08.02.2013 kl. 13:09

Osannolikhetens moder

Jag dödade just en mygga. Nu får jag nog skämmas, det var ju värsta Lazarus/Jesus-myggan, varifrån kom den liksom? Vad hade den riktigt för planer?

Nu är dessutom flugan, som har surrat omkring här i en vecka nu, alldeles ensam igen.

Tydligen är alla andra lika råddiga som jag. Bra!

08.02.2013 kl. 10:30

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av