Blind date

Ska på blind date. Det säger ju sig självt att jag inte har träffat mannen förut men Biffen lekte matchmaker och här står man nu.

Frågan är: ska jag visa upp mitt allra äckligaste och fulaste jag, sådär "det kan bara bli bättre" liksom, eller ska jag fixa till mej (vilket jag aldrig gör annars), sådär "this is as good as it gets och sämre blir det bara".

Ja, det säger väl sig självt att jag inte har varit på dejt på 10 år. 

Fast kanske han på riktigt ÄR blind, då behöver jag bara putsa min personlighet (och den är ju top notch liksom).

28.06.2013 kl. 10:26

Kvällens bröl

Googlade en dikt som jag tappade bort (förut fick man bläddra genom sina antologier, nuförtiden googlar man, SKAM, SKAM) och hittade en sida som kan fungera som laxeringsmedel för vem som helst som känner att dom behöver gråta en smula men inte hittar inspiration:

SORGLIGA DIKTER

(den som undrar må veta att jag sökte efter Erik Lindegrens vackra dikt).

 

27.06.2013 kl. 23:53

Kvinnor

Dagens citat från lokalbefolkningen:

"Feminismen är jag inte insatt i och jag bryr mig inte heller."

Det var en kvinnas åsikt.

Tack och hej.

27.06.2013 kl. 20:48

Frida!

Púpú von Bunbuns mår bra och är väldigt, väldigt avslappnad. Som sig bör då man är adelsman och inte behöver vare sig betala skatter eller arbeta. Love me. Love me now.

- Jag förtjänar konstant uppmärksamhet och frikostigt dill-apanage. 

15.05.2013 kl. 13:01

Är jag intresserad? ÄR JAG INTRESSERAD?!

Jag är ju arbetslöshetens moder, fader och fammo, så att få det här meddelandet just var som att få en liten psykisk orgasm:

"Hej. Är du intresserad av (att skriva) regelbundna kolumner i lokaltidningen?"

Intresserad! Intresserad! EXALTERAD! 

Gaaah universum, jag ääälskar dej!!!

15.05.2013 kl. 12:46

Farmaceutisk odling

Googlade "terapeutskolning" (nä inte för min egen del, fattar att jag behöver motsatsen) (nä jag vet att det inte är ett ord ens men jag hade s.a.s. exhausted my options) och google svarade:

"Did you mean terapeutisk kloning?"

Jag svarade, att jo, det måste ju ha varit det. Nu vet jag allt möjligt om bioteknik så det var ju inte en bortkastad dag.

Universum! Outgrundligt men alltid lär man sej något nytt.

03.05.2013 kl. 11:40

Alltså JEE

Hela veckan är fullspäckad av JOBB. 

Jag ÄLSKAR att jobba (OK, jag är enormt lat med det mesta, men får jag jobb-jobba så kan jag hålla på hur länge som helst - så JEE för det!)

Glada vappen! Nu ska jag sova för, hej, somliga ska upp tidigt för att DONA! 

 

 

 

(om nån uppfattade det här som ironi, så var det inte det - jag absofuckinglutely jobbar 24/7 hellre än slappar, sover eller stirrar, any day of the week!)

01.05.2013 kl. 00:40

I'm invisible!

Invisible, I tells ya!

29.04.2013 kl. 19:07

Monsieur Púpú von Bunbuns, Esq.

En "hello there" från Púpú till Sally!

Han har många namn. Schnitzelson, Von Puppels, Schnuuben, Fniips, Schmumpkins, Pniinis, osv.

Jag ÄLSKAR ÄLSKAR vår lilla kanin! Han är nu ett och ett halvt år gammal och har redan blivit av med 9 tänder, inklusive alla gnagtänder, på grund av inavel men han är himla nöjd och glad och fin.

Púpú har ingen bur. Han sover under sängen, eller i den om han tycker att det är kiva just då, och nu sitter han i soffan med mej och kontemplerar. Jestas, jag älskar fluffbollen. I morgon ska vi igen till veterinären (Gisle Sjöberg på Linnunmäki i Kullo, världens absolut bästa weird pets veterinär - han sköter till och med Högholmsdjuren) för att kolla tänderna. Om han går med på det, alltså. Åh, Schippelis, du är SÅ SÖT <3

28.04.2013 kl. 21:03

When we were very small

När jag var liten vann jag HELA tiden. Då menar jag inte i prestationsgrejer, för jag var totalt hopplös på idrott (förutom situps, kunde göra 500 situps men inte en enda armhävning, usch vad jag avskydde jumppa förresten) men i utlottningar och sådant!

Jag fick faktiskt alltid en vinnarlott - oftast handlade det om högsta vinsten typ ett dockskåp eller en tårta eller något, men alltid vann jag. Jag liksom utgick från att jag skulle vinna, och så vann jag bara. Om jag gick med i nån tävling eller omröstning så vann jag bara. Ville jag ha ett jobb så fick jag det. Och hör och häpna - jag ville alltid ha tvillingflickor, och till och med det fick jag, sådär bara!

SÅ. Vi kan ju utgå från att det har hänt något med manifestationsförmågan här eftersom jag vägrar tro att man kan "förbruka" sin "goda tur". Däremot tror jag att om man är otacksam så får man bara se sig i reven och nöja sig med cancer och parkinsons. Så chin up - alla kan inte göra armhävningar och alla kan inte vinna hela tiden. Men det har nog mera att göra med inställningen än med tur. Note to self.

27.04.2013 kl. 16:57

Kiitti, nyt riitti

Jag är så trött på att få det här mailet:

Tack för ditt intresse, tyvärr måste vi meddela att valet inte föll på dig den här gången (heller) eftersom vi hatar dig. Dessutom är du ful och helt retarded.

Så fuck you very much och lycka till med ingenting alls.

Med vänliga skit-pökälen,

Department of Fuck your life right up shit creek without a paddle

27.04.2013 kl. 08:53

Om reality check

Jag googlade just "what am I good at".

Det går bra nu, kompis, det går bra nu!

13.04.2013 kl. 12:34

Om jämställdhet

Personligen skulle jag nog fan ta mej ha föredragit att det skulle ha hetat "hin" och inte "hen".

Plus att man måste böja rätt, hur det nu sen blir. Vad betyder "jag trånar efter hen". HAHA. Ingenting. "Jag trånar efter hinne" ska det ju vara. Eller?

Är det bara jag som är lagd åt det här hållet?*

 

 

 

*hoppas det eftersom jag bara skämtar - I don't care? Men när folk skriver "jämnställdhet" kan jag nog börja ryta.

02.03.2013 kl. 01:10

Spirituella samtal

I morse ringde min bästis Puva men jag hann inte svara, så jag ringde upp henne en halv minut senare.

Hon hade just klivit ur duschen. Jag undrade hur hon då hade ringt mej om hon var i duschen.

Men inte hade hon alls ringt, däremot hade hennes telefon tydligen bestämt sig för att smygringa mej från bordet, medan det nu liksom var fritt fram eftersom Puva var i duschen.

Undrar vad den hade för ärende? Det måste ha varit något riktigt viktigt, typ rätta lottoraden eller goda råd om hur jag ska poka grannen eller någå.

01.03.2013 kl. 18:08

Minne

jag har tappat mitt minne, är jag svensk eller finne, kommer inte ihåg.

Men allvarligt så undrar jag - ofta - huruvida det är helt normalt att ha typ* 3 minnen från åldern 0-6 år och sammanlagt 10 dito från åldern 7-10. Från 11-18 finns det kanske 30 stycken.

Med minnen menar jag typ* ett enda ögonblick, t.ex. "jag plockar mossa från en sten".

 

*med typ menar jag typ exakt typ, exakt

28.02.2013 kl. 21:05

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av