Kvällens kulturpaus

31.08.2011 kl. 20:39

Antidepressiva

Jag jobbar hårt på att avdepristionera (se ett tidigare inlägg om Kissie) mig själv. Till programmet hör att titta på roliga saker på nätet. Min nya favorit är nikkiandjohn.com. Dom lever i mitt drömförhållande!
30.08.2011 kl. 13:25

Begravningar och såntVackra pappa, vår kapten. Jag grubblar så på livet efter detta och har så himla svårt med att försöka anpassa mig till den här nya verkligheten, utan pappa.Fast vi har ju haft roligt också. Vi stal lite aska från urnan, som verktyg användes en soppslev och som kärl en av fafas gamla piptobakslådor. Nästa sommar ska vi hutta aska i Lissabon och i Östersjön.

Sen ställde vi till med århundradets minnesfest. Ett lyckat party med en massa mat, musik och festlokalen fylld till brädden av underbara människor.

Men den här tomma känslan, som ett hål i magen, är bara så trist. Om jag inte redan käkade en hästdos av antidepressiva skulle jag fundera på att börja ta antidepressiva. Äh.
29.08.2011 kl. 14:14

Ledsen

Jag har så himla ledsamt efter min pappa. Min underbara härliga pappa.

Han har det så bra nu, det vet jag - men jag nu bara saknar honom så mycket att det svider i hjärtat och värker i själen.Pappa och flix, vilt köandes för rida, rida ranka. Vi saknar dig och älskar dig.
18.08.2011 kl. 00:34

Pappa

I morgon ska då pappas skal åka iväg till kremering. Eftersom alla i hela byn kände honom, känner såklart även alla på begravningsbyrån honom. Det känns bra att någon som gillade honom ska klä på honom hans gå-till-stan-kläder och yllesockor och båtmössa.

På tal om båtar, så tog pappa kontakt i dag. Då jag och min syster (den jag har träffat, alltså) var i skären och hade en rejäl gråtsession, svarade pappa med att slänga en tavla som har hängt på väggen sedan 1972 i golvet. Tavlan var målad av hans pappa, som var konstnär, och motivet var den första båten som pappa var styrman på.

Inte en enda av fafas tavlor har nånsin fallit i golvet. Vi tog det som ett tecken på att sluta lipa. Så vi gjorde precis det :)

Så det känns ganska bra. Gåshudigt, men bra! Han var så prima bisi.
07.08.2011 kl. 22:34

Mina systrar

Tack för alla era fina ord. Det är en himla tung tid må man säga. Saknaden är enorm och smärtan är konstant.

En ljusglimt i sorgen är att vi nu har ett ganska upplyftande projekt. Vi fick nämligen en trevlig nyhet mitt i allt pappersskuffande - vi har en syster som vi aldrig har träffat. Hon är född 1963 och bor oss veterligen i Tyskland. Nu ska vi försöka hitta henne.

Mitt liv. Mycket mer spännande än det låter!Birgit!
07.08.2011 kl. 22:13

Pappa

Min älskade pappa fick bråttom att komma iväg och gick bort på eftermiddagen.

Herreminskapare så jag saknar dig pappa!!!!! Tack för allt du var och för allt du gjorde, du var helt den bästa pappan i hela världen och jag är så tacksam för att jag fick vara din flicka! Hälsa alla där på andra sidan och vi ses sedan igen, tills dess är jag tacksam att du inte behövde lida i din rukuga kropp längre och att jag fick vara med dig vid din sida då du for.

Jag älskar dig!
01.08.2011 kl. 17:45

Goda tankar

Snälla, skänk en positiv tanke till min pappa i dag. Han är så inihelvetes sjuk nu att vi skulle behöva lite hjälp från random well-wishers.

Tack!
01.08.2011 kl. 09:27

Det går bra nu

Den här dagen var ungefär livets bottennapp.

Gjorde vår sedvanliga resa till hemgården för torpardagen (städa, städa varje fredag) (även på tisdagar far vi hem för att laga mat och försöka underhålla någå lite). Innan det hade jag mitt sedvanliga psyk-möte, där jag fick B-intyg, mera mediciner och 5 (!?) veckor sjukledigt till.

Möttes av mitt livs hjälte, min superman, min überbästa superpappa, avsvimmad på hallgolvet. Det här är något jag inte önskar ens åt min värsta fiende. Han hade legat där i närmare ett dygn, uttorkad, eländig och alldeles onåbar.

Resten av dagen gick åt till att ambulansa, joura, valla barn och ringa samtal. Nu sitter jag här och väntar. Barnen måste hem och sova, jag vill bara till sjukis. Väntar på besked. Min stora starka pappa ligger i en liten säng och pratar strunt och undrar hur mycket klockan är.

Min stora starka pappa. Jag vet inte hur många gånger jag har pussat din kind och sagt att jag älskar dig mest i världen i dag. Min stora starka pappa. Jag älskar dig mest i världen!
30.07.2011 kl. 00:07

Where does a bear shit?

Årets kanske snärtigaste uppköp:Jag är inte egentligen rädd för så mycket, men en helt sanslös björnskräck slår mig varje gång jag ens tänker på att flanera i skogen. Den här manicken ska alltså varna björnarna att jag är på väg, stick, typ.

Hoppas innerligt att den fungerar. Vi ska till Kronoby i augusti och där kryllar det av blodtörstiga bestar. Ifall bloggen tystnar för evigt vet ni hur bra björnklockan funkade!
28.07.2011 kl. 15:39

Apan

Har inte hunnit blogga, som vanligt. Denna gång skyller jag på den tidskrävande sysselsättningen "simma i havet" samt den synnerligen besvärliga jakten på E-koder i maten, som gör butiksresorna till flera timmar långa Sherlock Holmes-mysterier.

Vi har dumpat alla tillsatsämnen. Jag tänker mej att jag kanske kommer att må bättre om jag begränsar kosten till helt rena produkter. Nånting måste ju fungera?!Because, folks, jag mår fortfarande helt apa. Nu har jag snart varit sjukskriven i 3 månader. TRE MÅNADER APA. Seriöst! Det börjar bli ganska frustrerande, och det sista jag borde göra är bli frustrerad. Men orka liksom höra att jag "bara ska vänta ut det här" när allt jag vill är bli FRISK. NUUUUU!!!
27.07.2011 kl. 14:36

Fästingar

Min fästinghysteri nådde oanade höjder en kväll då jag, vilt rivandes med pincetten, slet bort en äcklig brun parasit från min lekamen så att blodet strittade.

Det var ett födelsemärke. Det gjorde lite ont.
25.07.2011 kl. 10:30

I lost it

Jag har helt glömt bort att den här bloggen ens finns. Det har varit alldeles för mycket annat på gång.

Många trevliga besök från långtbortistan, mycket lek-gränsande-till-hysteri, simmande, söndrande av dyra telefoner, söndrande av bilar, städ- och matlagningsbesök hos kisimofan, utslitande av lekparker, picknickande, Arne Alligatorande, grillande, bakande och tältsovande. Samt sommarens obligatoriska fyllecyklande.

I helgen fick jag äran att besöka Raseborgs sommarteater, sponsrat av bandets trummis. Fan så bra! Har ännu ont i skrattmusklerna, rekommenderas å det varmaste.

Fotobevis på allt detta, samt andra höjdpunkter, uteblir eftersom jag har spräckt skärmen på min samsung. Måste väl börja rita bilder till bloggen nu då. Dom blir säkert fina!
25.07.2011 kl. 10:27

SkitJag gillar inte rädisor, men dom är ett måste i landet, helt enkelt för att dom är roliga att odla.Stora som rödbetor! Chicken shit is the shit!
12.07.2011 kl. 20:06

KärlekÅh, vitvara! Som jag älskar dig,
varmt surrande i natten
ger du mig oceaner av tid
att göra ingenting, bara

lyssna på ditt kärleksbad

Vi fyndade en 700plus-euros diskis på loppis, köpt som ny vid årsskiftet, för TVÅHUNDRA EUROSAR. Det var tur det, för dagen innan hade jag tröttnat på att diska så till den milda grad att jag övergick till papperstallrikar.
12.07.2011 kl. 20:02

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av