Livet 1-0

Jag har fortsättningsvis inte avlidit eller något sådant. Tvärtom har jag väl blivit helt återställd.

Det beror mest på oväntade och oönskade smällar sedan senaste inlägget. En nära släkting i min egen generation blev kritiskt sjuk i ett avlägset land nyligen och mitt kall har varit att fixa sista-minuten resor, vaka på intensiven, trösta och paja och ringa samtal på samtal på samtal.

Jag tackar universum för möjligheten att få hjälpa till och vara till nytta i en krissituation och att jag kan ställa upp med det som behövs just nu. Man lär sig en hel del om ödmjukhet och prioriteter. I det här fallet var det igen kärleken som segrade, och trots att vi sitter konstant redo att åka iväg med nästa flyg så känns det åtminstone tryggande att kunna konstatera att familjen, den kommer alltid först, och kärlekens kraft, den botar allt.

Sköt om er och era nära och kära - man vet aldrig när liemannen surfar genom sängkammaren.
12.11.2011 kl. 15:39

Chicken

Har någon erfarenhet av kaniner?

Kisipappan halvt lovade att vi kan få en kanin - förutsatt att den får namnet Kissekatt (vår katt heter som bekant Puppekanin så det är liksom upptaget). Vi har kärat ner oss i ett par vita "luppakorvan" och är inte så lite ivriga.

Men men. Jag har aldrig haft en kanin, med undantag för en bjässe på typ 100 kg på 80-talet. Vad bör man tänka på innan man blir med kanin?(Hönorna får vänta ett år till. Det blir liksom aldrig av att bli med hönor).
01.11.2011 kl. 08:42

Virkade dukar

Tack förresten för era kommentarer och fina ord. Jag uppskattar omtanken så väldigt mycket - och känner mig allt annat än ensammast i världen nuförtiden.

För när allt kommer omkring så är vi hemskt många som surfar runt i universum, och alla är vi i samma båt. Om vi inte sköter om varandra och bryr oss om vår nästa så går nog hela båten under när som helst - jag tänker åtminstone göra mitt bästa för att hålla den flytande!

(ursäkta flummet men jag har överdosat på kärleksflum. WHATEVER WORKS!)Flixen har klätt sig för gala. Tack vare min offlineperiod har jag helt missat hela bloggprisnomineringen, inte bra, inte bra! Hoppas nån annan hiffade att nominera mina favoriter.
31.10.2011 kl. 19:07

Lost and found

Jag är alltså inte död eller inburad, har bara haft den stora leidon på allt som heter datorer. I stället har jag läst kanske 50 böcker, varit hos en healer, tränat mitt sjätte sinne och pussat på mina barn. Och tittat på mumin. Tusen gånger.

Inte allt har varit frid och fröjd, men en stor skillnad jämfört hur det var för en månad sedan.Dom här två fjantarna är gladast i världen. Som vanligt!
31.10.2011 kl. 15:26

Poppamies sökes

Hjälp mig.

Jag tror att min själ har lämnat mig för länge sedan, att jag är död inuti liksom. Jag drömmer inte om nätterna, jag får ingen ro om dagarna.

Utan själen dör kroppen. Jag är så bombsäker på att jag redan har några olika former av cancer och antagligen allt möjligt annat dödligt också att jag inte ens orkar vara orolig över det. Fyllde i ett frågeformulär hos psykiatrikern och det var så himla ledsamt då alla svar var nattsvarta, vissa så till den milda grad att svaret inte ens fanns bland alternativen.

Så nu tänker jag satsa på hoo-haa och alternativa metoder. Har testat allt västerländskt och ingenting funkar. Om nån känner till en bra healer, poppamies eller teknik, tipsa mig gärna i kommentarfältet. Tack!
27.09.2011 kl. 09:07

Nödvändiga prylarBlir laptopen en bordsdator om man köper bordet?

Vadå LAPTOPBORD?
22.09.2011 kl. 18:26

Dagens lästips

Hittade en ny bekantskap i pappas (dignande) bokhyllor, nämligen Carita Liljendahl.

Läste just ut Horny24, den var jättebra. Nu står Uppdrag Utrotning i turen, tror inte jag blir besviken. Tack gode gud för bra böcker, enda sättet att stänga av hjärnan från verkligheten (utan att supa sig under bordet alltså).

Läs!
16.09.2011 kl. 11:23

Höjdpunkter

Hoppas att han heter Per i förnamn!

14.09.2011 kl. 12:32

Men pust

Tungt att packa. Speciellt när man inte ens vet vart man ska flytta. Och speciellt då jag fortfarande inte riktigt förstår hur det blev såhär.

Det kanske inte lönar sig att tänka på det för mycket. Men jag hade nog helst inte gett upp helt och hållet. I och för sig är det ju ett ganska tydligt tecken på att kärleken inte fanns där - och vad kan man göra åt det egentligen. Vid närmare eftertanke så är nog alla riktigt nöjda nu. Utom jag. Men det är ju rätt åt mej, hö hö.

Så om någon vill köpa ett riktigt nätt hus i Kerko - super läge, vacker tomt, lugnt och skyddat - kom och köp bort bara.
11.09.2011 kl. 09:36

Början och slutet

10.09.2011 kl. 23:34

Nåt att fundera på

Människor kan vara oförstående och självupptagna
- förlåt dem i alla fall.

Om du är snäll kan andra anklaga dig
för att vara självisk och ha dolda motiv
- var snäll i alla fall.

Om du är framgångsrik attraherar du
en del falska vänner och några riktiga fiender
- var framgångsrik i alla fall.

Om du är ärlig och uppriktig
kommer någon att försöka lura dig
- var ärlig i alla fall.

Det som har tagit dig många år att bygga upp
kan förstöras av andra över en natt
- bygg i alla fall.

Finner du frid och lycka kan andra bli avundsjuka
- var lycklig i alla fall.

De goda gärningar du åstadkommer idag
blir bortglömda redan i morgon
- gör goda gärningar i alla fall.

Om du ger världen det bästa du har att ge
kanske räcker det inte ändå
- ge världen ditt bästa i alla fall.

När allt kommer omkring
handlar det om dig och ditt Högre Jag
- det handlade aldrig om de andra, i alla fall.

- Moder Teresa
10.09.2011 kl. 13:31

Snälla dagen

Är nu sjukskriven till årsskiftet (från vad, det vet jag inte) och psykiatrikern tyckte lite som jag, att det börjar vara liiite för mycket. Hon är en ny bekantskap och jag är riktigt tacksam, eftersom kemin fungerar jättebra. På tal om kemi så ska jag återigen byta medicinering. Väldigt trött och sorgsen.

På tal om tacksamhet så är jag också hurja tacksam över min vän Puva som dök upp i dag och städade hela huset, passade flixen och var allmänt härlig.

På tal om Puva så är hon - fram tills i dag - nästan den enda som har skickat blommor åt mig. Och på tal om snälla dagen så fick jag en sån här i dag:- men utan avsändare! Vem du än är som förgyllde mitt helvetesmörker med denna soliga bukett, TACK! Du är underbar och gav allt mitt ris lite sken av rosighet. Men jag kan inte komma på vem du är, eftersom jag inte kan komma på någon som tycker om mej.
09.09.2011 kl. 18:31

Genomtänkt!

Nå här är en firma som visar sin uppskattning för eventuella svenskspråkiga kunder!På allvar, Kalle Anka? Kalle Anka??

Jag mailade Kalle Anka men hans e-post adress var inte i bruk, tyvärr. Så konstigt.
05.09.2011 kl. 14:03

Kanske inte ändå

Bläddrade i arkivet och hittade detta inlägg.

Nå, en tredjedel av året återstår ju ännu. Jag är så himla fed up med smällarna och välkomnar lite kiva med helt öppna armar.

För tillfället är jag så desperat att jag tillbringade sex timmar på HopLop med avkommorna i dag. Adopterades som extramamma av två olika familjers barn, som tydligen tyckte att en lekande vuxen var helt huippu. Föräldrarna tyckte tyvärr att jag var konstig som föredrog rutschbackande framför tidningsläsande.

Det är ändå helt okej. Inget i livet kommer någonsin att bli som det var, och stora förändringar måste ske - det är ändå helt okej.

Det är inte alls okej.
02.09.2011 kl. 01:13

Som Katy Perry, men ännu värre

Snälla universum och alltet,

gör så att videon till låten "U.S.A." av Lovex inte längre kan visas på TV.

Den är så ohyggligt idiotisk - lite som en samhällskritisk kolumn skriven av en rasist - att jag får helt fel i huvu.

Sen blir jag lite arg, och sen fnyser jag så att kråkan i min vänstra näsborre flyger ut och landar på katten och då jag plockar bort kråkan hittar jag en fästing på katten och när jag har slitit bort fästingen lyckas jag tappa bort fästingen och nu finns den inte längre i soffan och jag gissar att den har krypit upp i mitt arsle och sugit sig fast där som värsta hemorrojden.

Tack på förhand,
din
Anna
02.09.2011 kl. 00:02

Kisimyran bloggar om jättedjupa grejer som upplevs i kisimyrans oerhört fantastiska och mångsidiga sexy liv. Kisimyran bloggar ALDRIG OM VÄDRET (på flit)! Världens gulligaste barn figurerar här ibland.

Senaste kommentarer

03.03, 11:27Jesus Christ, Marie av ansan
28.02, 14:23Jesus Christ, Marie av